skip to Main Content

We zijn begonnen met alleen plaatsen van Kasten op maat voor Meubelwinkels en in 2010 onze eerste eigen showroom in Barendrecht-centrum waar we ook zelf de kasten op maat produceerden en plaatsten.

Nieuwe lokatie

Nu zitten we op de Schillingstraat 6 een grotere lokatie in Barendrecht waar we nog beter en sneller kunnen produceren en een nieuwe showroom. We zijn beter bereikbaar en er zijn parkeerplaaten genoeg en gratis.

Bij ons bespaard u tijd.

Bij ons bespaard u tijd dat is ons streven. Dat merk u al gouw in onze grote hoeveelheid keuze in schuifdeurkasten, inloopkasten en draaideurkasten. Maar wij willen verder dan alleen een advies op maat. Wij meten en plaatsen zelf alles netjes volgens afspraak en nemen daarmee zoveel mogelijk werk uit uw handen.

Ons persoonlijk advies

Bij ons krijg u persoonlijk advies bij u thuis of in onze showroom te Barendrecht. Wij adviseren  u over alle mogenlijkheden van onze schuifdeuren, kasten en interieur. Ook tonen wij onze kleurenstalen met wel meer dat 50 kleuren voor uw kast en hebben wij voorbeelden bij ons van de verschillende deuren. En door onze kastdesigner programma kunnen wij u terplekke een vrijblijvende prijsopgave doen. Als u wilt kunt u direct  een afspraak maken met ons in de showroom of bij u thuis, overdag of sávonds.

Betaalbare prijzen

Omdat wij zoveel mogenlijk zelf produceren in onze eigen werkplaats en groot inkopen kunnen wij tegen betaalbare prijzen onze schuifdeurkasten, inloopkasten, draaideurkasten en ander maatwerk kasten aanbieden.

Back To Top