skip to Main Content
industriele deuren bruynzeel
Taats deuren bruynzeel
industriele deuren schuif

Industriele deuren van bruynzeel

Creëer een stijlvolle, moderne en industriële look in huis met zwarte, metalen deuren van Bruynzeel. Bruynzeel Industrieel is verkrijgbaar als draaideur, taatsdeur en schuifdeur. Naast deze opstellingen is er ook nog keuze uit verschillende soorten glas en eventuele grepen

INDUSTRIËLE DRAAIDEUREN

Een prachtige industriële draaideur maakt het interieur helemaal af en zorgt dat twee ruimtes bij elkaar betrokken worden. De vloer loopt door, de inrichting van twee ruimtes wordt op elkaar afgestemd en de natuurlijke lichtinval wordt vergroot door het feit dat de draaideuren van Bruynzeel industrieel grote glazen oppervlakken hebben. Door middel van een bijpassend kozijn van metaal wordt de deur optisch vergroot en kan een ruimte zoals bijvoorbeeld een eetkamer perfect bij de keuken of de woonkamer betrokken worden, terwijl het toch een aparte ruimte op zich blijft.

De draaideuren van Bruynzeel Industrieel bestaan uit strakke zwarte profielen die grote glasplaten bij elkaar houden. Deze deuren zijn altijd voorzien van een bijpassend kozijn om de stijl verder door te trekken. De stijl van deze deuren gaat perfect samen in een industrieel interieur met betonlook elementen, gemetselde muren, staaldraad meubels. De industriële deuren brengen het geheel dan helemaal samen. Echter komen de draaideuren ook prima tot hun recht in een neutraler interieur, waar ze dienen als zowel doorgang als opvallende decoratie.

DUBBELE EN ENKELE DRAAIDEUREN

Een draaideur maakt in elk geval een sterk statement en is zonder twijfel een eyecatcher in her interieur. Een dubbele draaideur zorgt ervoor dat alles nog eens verdubbeld wordt: meer ruimte, meer licht en een opvallend middelpunt van de inrichting. Mensen die op bezoek komen zullen ongetwijfeld onder de indruk zijn van deze prachtige en originele verschijning.

SCHARNIER TAATSDEUR

Taatsdeuren hebben geen kozijn en zitten direct verankerd in het plafond of de muur en de vloer. In plaats van een scharnierpunt aan het kozijn, heeft deze deur zijn draaipunt op de onder- en bovenzijde, en kan daardoor zowel naar binnen als naar buiten draaien. De deur draait om een verticale as. Deze as zit niet langs de buitenste rand, zoals bij de meeste deuren, maar deze zit wat meer naar het binnen toe. Hierdoor ontstaat een opmerkelijk pivot effect waarbij de deur als het ware open draait. Dit zal ongetwijfeld een populaire gespreksstarter zijn bij bezoek.

MAAK EEN STATEMENT MET TAATSDEUREN

Een voordeel van een taatsdeur is dat er geen zware kozijnen nodig zijn om de deur aan te bevestigen. Een taatsdeur sluit altijd automatisch, wat in de winter bespaart op stookkosten. Hierbij is rekening gehouden met veiligheid. Een taatsdeur sluit met vertraging zodat vingers er niet makkelijk tussen kunnen komen. Er hoeft geen slotkast in deze deur geplaatst te worden, dus je bent volledig vrij in het ontwerp en de vlakverdeling van je taatsdeur van Bruynzeel industrieel.

BEPAAL DE SFEER

Taatsdeuren zijn eigenlijk een soort draaiende wanden. Indien gebruik wordt gemaakt van blank glas creëert het een prachtig effect van licht en ruimte in de woning. De vloer wordt doorgetrokken waardoor de ruimte verder lijkt te gaan waar deze eigenlijk eindigt. Mat glas is ook een strakke optie waarbij natuurlijk licht wordt doorgelaten zonder enig gevoel van privacy te verliezen. Indien hierbij wordt gekozen voor een stalen frame zorgt de taatsdeur voor een stijlvolle industriële en strakke uitstraling. Het is tevens mogelijk om een massieve taatsdeur te plaatsen. Wanneer deze gesloten is lijkt het alsof de muur simpelweg doorloopt. Dit zorgt voor een moderne uitstraling en rust in het interieur.

MEER RUIMTE IN HUIS MET SCHUIFDEUREN

Schuifdeuren zijn erg praktisch door het feit dat ze geen ruimte nodig hebben voor de draaiing van de deur. Ideaal voor een kleinere ruimte! Het resulteert in meer ruimte in huis en oneindig veel mogelijkheden bij het inrichten van het interieur. Bovendien is het simpelweg een pareltje om te zien: schuifdeuren zijn uniek, origineel en decoratief. De deuren hangen aan een schuifsysteem, ofwel railsysteem, wat boven de deuropening bevestigd zit.

SCHUIFDEUREN: STIJLVOL EN ORIGINEEL

Naast het feit dat schuifdeuren een praktische oplossing zijn, zorgen ze ook voor sfeer in het interieur: een toegevoegde waarde aan het huis wat de toon zet voor de rest van de inrichting. Net zoals andere deuren, passen schuifdeuren precies in de stijl van de rest van de woning. Ze kunnen een moderne industriële uitstraling afgeven doormiddel van strakke lijnen en glazen panelen die natuurlijk licht doorlaten. De zwarte metalen profielen van de deuren met glas zijn typerend voor de populaire industriële stijl en geven karakter aan de inrichting. Een stijlvolle en originele keuze.

DUBBELE OF ENKELE SCHUIFDEUREN?

Afhankelijk van de ruime, de grootte van het deurgat en de wens van de klant kan gekozen worden voor dubbele of enkele schuifdeuren van Bruynzeel industrieel. Beiden stralen klasse en originaliteit uit, maar de dubbele schuifdeur neem dit nog een stapje verder. Bij de keuze voor een dubbele schuifdeur worden twee railsystemen tegen elkaar gemonteerd, waar de deuren aan komen te hangen. Wanneer de schuifdeuren glazen oppervlakken hebben, wordt de illusie van een grotere ruimte gecreëerd. De kamer lijkt door te gaan waar deze eigenlijk eindigt en zo wordt een extra dimensie toegevoegd aan de ruimte. Daarnaast laat het glas natuurlijk licht door, wat resulteert in een lichtere ruimte.

Bruynzeel Enkele deur in kozijn
bruynzeel taatsdeur
bruynzeel schuifdeur woonkamer ensuite
Back To Top