skip to Main Content
industriele deuren bruynzeel
Industriële schuif deuren bruynzeel
industriële schuifdeuren op maat

Industriele deuren van bruynzeel

Industriële deuren van Bruynzeel creëren een stijlvolle, moderne en industriële look in uw huis. Bruynzeel Industrieel is verkrijgbaar als draaideur, taatsdeur en schuifdeur. Naast deze stalen binnendeuren is er ook nog volop keuze uit verschillende soorten glas en eventuele grepen.

Afspraak maken met onze adviseur

Industriële deuren van VanGalen-interieur | Stel zelf uw binnendeur samen

  • Wij werken met een secure en nette werkwijze
  • Uitstekende kwaliteit voor een lage prijs
  • Goedkoper dan de concurrentie
  • Zelf online een binnendeur samenstellen door ons handige tool, nadien is de prijs meteen bekend

Voor welke industriële deur van Bruynzeel kiest u? Wij hebben diverse binnendeuren in onze collectie, bijvoorbeeld een industriële schuifdeur of een draaideur. Indienst gewenst helpt onze adviseur u met samenstellen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

“Stalen binnendeuren ogen modern en stijlvol”

Industriële draaideuren maken een interieur af

Een stijlvolle industriële draaideur maakt het interieur helemaal af en zorgt dat twee ruimtes bij elkaar betrokken worden. De vloer loopt door en de inrichting van twee ruimtes wordt op elkaar afgestemd. De natuurlijke lichtinval wordt vergroot door het feit dat de draaideuren van Bruynzeel industrieel grote glazen oppervlakken hebben.

Door middel van een stalen bijpassend kozijn wordt de binnendeur optisch vergroot. Een ruimte, zoals een eetkamer, kan perfect bij de keuken of de woonkamer betrokken worden. Terwijl het dan toch een aparte ruimte op zich blijft.

Draaideuren brengen een industrieel interieur samen

De draaideuren van Bruynzeel Industrieel bestaan uit strakke, zwarte profielen die grote glasplaten bij elkaar houden. Deze binnendeuren zijn altijd voorzien van een bijpassend kozijn om de stijl verder door te trekken. De stijl van deze deuren gaat perfect samen in een industrieel interieur met betonlook elementen, gemetselde muren en staaldraad meubels.

De industriële deuren brengen het geheel dan helemaal samen. Echter komen de draaideuren ook prima tot hun recht in een neutraler interieur. Daar dienen ze als zowel doorgang als opvallende decoratie.

Dubbele en enkele draaideuren

Een draaideur maakt in elk geval een sterk statement en is zonder twijfel een eyecatcher in het interieur. Een dubbele draaideur zorgt ervoor dat alles nog eens verdubbeld wordt: meer ruimte, meer licht en een opvallend middelpunt van de inrichting. Mensen die op bezoek komen zullen ongetwijfeld onder de indruk zijn van deze prachtige en originele verschijning.

Afspraak maken met onze adviseur

Bruynzeel Enkele industriële deur in kozijn

Scharnier taatsdeur

Taatsdeuren hebben geen kozijnen en zitten direct verankerd in het plafond of de muur en de vloer. In plaats van een scharnierpunt aan het kozijn, heeft deze deur zijn draaipunt op de onder- en bovenzijde. Daardoor kan het zowel naar binnen als naar buiten draaien.

De deur draait om een verticale as. Deze as zit niet langs de buitenste rand, zoals bij de meeste binnendeuren. Maar deze zit wat meer naar het binnen toe. Hierdoor ontstaat een opmerkelijk pivot effect waarbij de deur als het ware open draait. Dit zal ongetwijfeld een populaire gespreksstarter zijn bij bezoek.

“Industriële deuren zijn verrassend goedkoop”

Taatsdeuren: veiligheid gaat boven alles

Een voordeel van een taatsdeur is dat er geen zware kozijnen nodig zijn om de deur aan te bevestigen. Een taatsdeur sluit altijd automatisch, wat in de winter bespaart op stookkosten. Hierbij is rekening gehouden met veiligheid. Taatsdeuren sluiten met vertraging zodat vingers er niet gemakkelijk tussen kunnen komen.

Er hoeft geen slotkast in deze deur geplaatst te worden. Dus u bent volledig vrij in het ontwerp en de vlakverdeling van uw taatsdeur van Bruynzeel industrieel.

Blank of mat glas

Taatsdeuren zijn eigenlijk een soort draaiende wanden. Indien gebruik wordt gemaakt van blank glas creëert het een prachtig effect van licht en ruimte in de woning. De vloer wordt doorgetrokken waardoor de ruimte verder lijkt te gaan waar deze eigenlijk eindigt.

Mat glas is ook een strakke optie waarbij natuurlijk licht wordt doorgelaten zonder enig gevoel van privacy te verliezen. Indien hierbij wordt gekozen voor een stalen frame zorgt de taatsdeur voor een stijlvolle industriële en strakke uitstraling.

Het is tevens mogelijk om een massieve taatsdeur te plaatsen. Wanneer deze gesloten is, lijkt het alsof de muur simpelweg doorloopt. Dit zorgt voor een moderne uitstraling en rust in het interieur.

Afspraak maken met onze adviseur

bruynzeel taatsdeur industriële schuifdeur

Meer ruimte in uw huis met een industriële schuifdeur

Industriële schuifdeuren zijn erg praktisch door het feit dat ze geen ruimte nodig hebben voor de draaiing van de binnendeur. Ideaal voor een kleinere ruimte. Het resulteert in meer ruimte in huis en oneindig veel mogelijkheden bij het inrichten van het interieur.

Bovendien is het simpelweg een pareltje om te zien: schuifdeuren zijn uniek, origineel en decoratief. De binnendeuren hangen aan een schuifsysteem. Ofwel een railsysteem, wat boven de deuropening bevestigd zit.

Schuifdeuren: een stijlvolle en originele keuze

Naast het feit dat industriële schuifdeuren een praktische oplossing zijn, zorgen ze ook voor sfeer in het interieur. Een toegevoegde waarde aan het huis wat de toon zet voor de rest van de inrichting. Net zoals andere binnendeuren, passen schuifdeuren precies in de stijl van de rest van de woning.

De binnendeuren kunnen een moderne industriële uitstraling afgeven. Door middel van strakke lijnen en glazen panelen laten ze natuurlijk licht door. De zwarte stalen profielen van de deuren met glas zijn typerend voor de populaire industriële stijl en geven karakter aan de inrichting. Een stijlvolle en originele keuze.

Dubbele of enkele schuifdeuren?

Afhankelijk van de ruimte en de grootte van het deurgat kunt u kiezen tussen dubbele of enkele schuifdeuren van Bruynzeel industrieel. Beiden stralen klasse en originaliteit uit. Maar de dubbele schuifdeur gaat nog een stapje verder. Bij de keuze voor een dubbele schuifdeur worden twee railsystemen tegen elkaar gemonteerd, waar de binnendeuren aan komen te hangen.

Wanneer een schuifdeur glazen oppervlakken heeft, wordt de illusie van een grotere ruimte gecreëerd. De kamer lijkt door te gaan waar deze eigenlijk eindigt en zo wordt een extra dimensie toegevoegd aan de ruimte. Daarnaast laat het glas natuurlijk licht door, wat resulteert in een lichtere ruimte.

“Een industriële binnendeur van staal zorgt voor een moderne, industriële uitstraling”

Maak nu een vrijblijvende afspraak met onze adviseur

Industriële stalen deuren maakt uw huis ruimer, stijlvoller en unieker. Stel nu zelf uw deur samen. Als u graag advies wilt van een specialist, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Uiteraard mag u ook langskomen in onze showroom in Barendrecht. Wij zijn te bereiken via 06 – 21 11 16 26.

Afspraak maken met onze adviseur

bruynzeel industriële schuifdeur woonkamer ensuite
VanGalen Interieur - Wandkastopmaat.nl

Onze showroom is gevestigd op:
Schillingstraat 6  2991 XW  Barendrecht

Wij zijn geopend op afspraak
Of bij u thuis op afspraak.

Wij zijn bereikbaar op Tel: 06 – 21 11 16 26

Contact opnemen

Back To Top