skip to Main Content

[wpseo_breadcrumb]

draaideurkast
draaideurkast
draaideurkast

Kast op maat laten maken

Wilt u een kast op maat laten maken, maar heeft u nog altijd geen succes tijdens uw zoektocht naar het bedrijf? U bent bij ons van Van Galen Interieur aan het juiste adres voor verschillende kasten op maat! Misschien wilt u wel een inbouwkast of een inloopkast op maat laten maken. Doordat wij de specialist in meubelen op maat zijn, moet u bij ons wezen. Wij bieden u graag een totaaloplossing aan. Maak gebruik van onze tool en stel helemaal zelf uw eigen kast samen.

Wij zijn dé specialist in meubelen op maat

Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesafspraak. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u van meer informatie kunnen voorzien. We helpen u graag verder.

Afspraak maken met onze adviseur

Kast op maat laten maken die perfect aansluit

Een kast is een belangrijk onderdeel van het interieur. Een kast op maat laten maken zorgt voor een kast die perfect bij de ruimte en het interieur past. Heeft u een schuine wand in huis en zoekt u een kast die perfect onder die schuine wand past? Dankzij deze schuine kast op maat kunt u alle ruimte in de kamer optimaal benutten! Doordat deze kast beschikt over schuifdeuren, is deze kast ook heel geschikt voor kleine ruimtes.

Wat voor kast u ook nodig heeft: bij ons slaagt u gegarandeerd.

  • Een secure en nette werkwijze
  • Uitstekende kwaliteit voor een lage prijs
  • Een handige tool waarmee u zelf uw eigen kast op maat kunt samenstellen. Na gebruik van deze tool is de prijs meteen bekend

Van een inloopkast tot aan inbouwkast op maat

Bij ons kunt u de volgende kasten op maat laten maken:

Inbouwkast op maat

Een inbouwkast op maat laten maken zorgt ervoor dat u alle optimale ruimte benut én dat de kast niet in de weg staat. Deze kast kan in of aan de muur worden gebouwd. Dit zorgt ervoor dat hij onderdeel van de ruimte is en niet in de weg staat. Juist doordat hij onderdeel wordt van de ruimte past hij perfect in uw interieur. Alles wordt op maat gemaakt.

Van een inbouw kledingkast tot aan een inbouwkast op zolder of in de woonkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk de mogelijkheden tijdens een adviesgesprek.

Wij staan voor de beste kwaliteit

Inloopkast op maat

Kledingkast op maat

Hoe zou u het vinden om uw eigen kledingkast compleet zelf samen te stellen? Kies voor een kledingkast op maat. Dan weet u zeker dat de kast in de ruimte past en de ruimte echt een geheel wordt. Van het materiaal tot aan de kleur en de indeling geheel naar wens. Roedes, plankjes, of een ladeblok? Of wenst u ook een schoenenrek? Het is helemaal aan u! Geef uw wensen gerust aan ons door.

Afspraak maken met onze adviseur

Inloopkast op maat zwart

Sinds 2010

Het begon allemaal in 2010, toen we onze eerste showroom openden in het centrum van Barendrecht. Voor die tijd plaatsten we kasten op maat voor verscheidene meubelwinkels. Sinds 2010 kunt u door ons een kast op maat laten maken én laten plaatsen. Het is ons doel om u een totale kastoplossing te bieden, waardoor u er zelf geen omkijken meer naar hebt. Dit doel ziet u terug in de ruime mogelijkheden die we bieden.

Totale ontzorging | van afmeting tot aan de plaatsing

Wij nemen u zo veel mogelijk werk uit handen, waardoor u veel tijd bespaart. We meten alles netjes in, zodat we de kast die u op maat wilt laten maken kunnen produceren. Is de kast af? Dan plaatsen onze vakmannen deze op afspraak netjes bij u thuis! Niets is ons te gek of te veel gevraagd, Wij plaatsen uw kast vakkundig en snel.

Online tool

Stel een kast samen in onze handige tool! Dankzij deze tool kunt u helemaal zelf de kast samenstellen, waarna de prijs direct bekend is. Hierdoor kunnen we u tijdens het adviesgesprek direct een prijsvoorstel doen. Deze offerte is geheel gratis en verplicht u nergens toe.

Maak optimaal gebruik van de ruimte en kies voor een kast op maat

Stel hier online jouw kast samen

Laat een kast op maat maken

Laat een kast op maat maken! Bijvoorbeeld voor de woonkamer. Hier zou u mooie boeken in kunnen zetten, of misschien wilt u hem wel gebruiken als servieskast. U kunt bij ons terecht voor het op maat laten maken van verschillende kasten. Alles is mogelijk. Ervaar de mogelijkheden in onze handige online tool! Dankzij deze tool kunt u helemaal zelf uw kast samenstellen. Dan weet u ook meteen wat het kost en komt u niet voor een verrassing te staan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het op maat laten maken van een kast? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of breng op vrijdag of zaterdag een bezoekje aan de showroom aan de Schillingstraat 6 in Barendrecht. Wij helpen u graag verder.

VanGalen Interieur - Wandkastopmaat.nl

Onze showroom is gevestigd op:
Schillingstraat 6  2991 XW  Barendrecht

Wij zijn geopend op vrijdag en zaterdag
Van 10:00 tot 17:00 of op afspraak bij u thuis.

Wij zijn bereikbaar op Tel: 06 – 21 11 16 26

Contact opnemen

Back To Top