skip to Main Content
Home ยป Kast op maat laten maken
draaideurkast
draaideurkast
draaideurkast02
KAST OP MAAT LATEN MAKEN

Wilt u een kast op maat laten maken?

Wilt u een kast op maat laten maken, maar heeft u nog altijd geen succes tijdens uw zoektocht naar het bedrijf? U bent bij ons van vanGalen-interieur aan het juiste adres voor verschillende kasten op maat! Misschien wilt u wel een inbouwkast of een inloopkast op maat laten maken. Doordat wij de specialist in meubelen op maat zijn, moet u bij ons wezen! Wij bieden u graag een totaaloplossing aan. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u van meer informatie kunnen voorzien!

Een kast op maat

Een kast is een belangrijk onderdeel van het interieur. Het is van belang om voor een kast te kiezen die perfect aansluit op de ruimte en in uw interieur past. Heeft u een schuine wand in huis en wilt u een kast op maat laten maken voor deze schuine wand? Bij ons kunt u verschillende kasten op maat laten maken, waaronder een kast voor een schuine wand. Dankzij deze schuine kast kunt u alle ruimte in de kamer optimaal benutten! Doordat deze kast beschikt over schuifdeuren, is deze kast ook heel geschikt voor kleine ruimtes. Naast voor het op maat laten maken van schuine kasten, bent u bij ons ook op het juiste adres voor:

Voor de totale kastoplossing

Het begon allemaal in 2010, toen we onze eerste showroom opende in het centrum van Barendrecht. Voor die tijd plaatsten we kasten op maat voor verscheidene meubelwinkels, in 2010 besloten we om kasten op maat zelf te gaan produceren en te plaatsen. Het is ons doel om u een totale kastoplossing te bieden, waardoor u er zelf geen omkijken meer naar hebt. Dit doel ziet u terug in de ruime mogelijkheden die we bieden. Wij nemen u zo veel mogelijk werk uit handen, waardoor u veel tijd bespaart. We meten alles netjes in, zodat we de kast die u op maat wilt laten maken kunnen produceren. Is de kast af? Dan plaatsen we deze op afspraak netjes bij u thuis! Ons bedrijf kenmerkt zich door:

Laat een kast op maat maken

Wilt u een kast op maat laten maken voor in de woonkamer? Hier zou u mooie boeken in kunnen zetten, of misschien wilt u hem wel gebruiken als servieskast. U kunt bij ons terecht voor het op maat laten maken van verschillende kasten, waardoor er heel veel mogelijk is. Ook als u een inloopkast of een inbouwkast op maat wilt laten maken. Ervaar de mogelijkheden in onze handige online tool! Dankzij deze tool kunt u helemaal zelf uw kast samenstellen. Dan weet u ook meteen wat het kost! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het op maat laten maken van een kast? Neem dan gerust contact met ons op of breng op vrijdag of zaterdag een bezoekje aan de showroom aan de Schillingstraat 6 in Barendrecht. Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

neem contact op
mail mij
whatsapp mij
bel mij
Back To Top