skip to Main Content

ZELF VRIJBLIJVEND UW KAST SAMENSTELLEN

Schuifdeurkast op maat laten maken

Bent u op zoek naar een schuifdeurkast op maat? Bij Van Galen Interieur kunt u verschillende type kasten op maat laten maken. Wij leveren schuifwandkasten van hoge kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Maak gebruik van onze online tool om deze zelf naar eigen wens samen te stellen. U krijgt daarbij direct een overzicht van de afmetingen en kosten.

Wij bieden u eindeloos veel mogelijkheden om uw schuifdeurkast te creëren die naadloos aansluit bij uw interieur en inrichting.

Afspraak maken met onze adviseur

Een schuifdeurkast laten maken door Van Galen Interieur

  • Zeer netjes en precies op maat gemaakte kasten
  • Verschillende type kasten op maat laten maken
  • Online de schuifdeurkast zelf samenstellen
  • Direct de afmetingen en prijs bekend met de online tool
  • Zeer scherpe prijzen
  • Hoogwaardige kwaliteit

Maak online uw schuifdeurkast op maat

Wij bieden u de mogelijkheid om online zelf uw schuifdeurkast op maat samen te stellen die voldoet aan uw wensen. Met ons online programma kan iedereen makkelijk zelf zijn kast samenstellen. Druk op de button en het programma begint.

Zelf een eigen kast samenstellen

In iedere situatie toe te passen

Onze schuifdeurkast op maat kan moeiteloos in iedere situatie worden toegepast. Van vloer tot plafond en van wand tot wand of afsluitend met een eindpaneel in dezelfde kleur als uw schuifdeuren of juist een andere mooie kleur. Ook voor moeilijke ruimtes zoals onder een schuin dak is geen probleem voor ons. Zijn de muren, vloeren of plafonds niet haaks, dan hoeft dat ook geen probleem te vormen voor uw schuifdeurkast. Aangezien dat de schuifdeuren volledig op de vloer steunen, is het systeem ook geschikt voor minder sterke plafonds.

Afspraak maken met onze adviseur

Een geheel met uw interieur

Onze schuifdeurkast biedt ongekende mogenlijkheden om uw ruimte optimaal te benutten. U haalt hiermee geen losse kast in huis, maar kastruimte die een geheel vormt met uw interieur. Laat uw creativiteit de vrije loop. Combineer naar hartelust met de verschillende panelen en deuromlijstingen of maak een keuze uit het assortiment spiegels waarmee u uw ruimte nog groter laat lijken.

Dat is aangenaam werken…

Ook op kantoor kunt u met onze schuifwandkasten op maat de kastruimte realiseren die aansluit bij het interieur en uw wensen. Dit kan zakelijk en strak of liever kleurrijk en warm? U zegt het maar. Al uw spullen kunnen hun eigen plek krijgen. U bent daarbij verzekerd van een geruisloos en soepel lopend systeem.

Schuifdeurkast op maatEen schuifdeurkast van hoogwaardige kwaliteit laten maken

Hoogwaardige kwaliteit. Dat betekent: een solide systeem dat bestaat uit stevige krasvaste materialen die gemakkelijk te onderhouden zijn. Een systeem dat op rolletjes loopt dankzij de wielen met kogellagers. Niet voor niets heeft u 10 jaar garantie op het systeem.

Stel vrijblijvend uw eigen schuifdeurkast op maat samen

U kunt vrijblijvend zelf online uw schuifdeurkast op maat samenstellen. Druk op de button om zelf uw schuifdeurkast te ontwerpen.

Neem voor vragen gerust telefonisch contact op via 06 – 21 11 16 26, of kom langs in onze showroom in Barendrecht.

Afspraak maken met onze adviseur

VanGalen Interieur - Wandkastopmaat.nl

Onze showroom is gevestigd op:
Schillingstraat 6  2991 XW  Barendrecht

Op afspraak geopend:

Wij zijn geopend op vrijdag en zaterdag
Van 10:00 tot 16:00 op afspraak.

U kunt ook een afspraak maken bij u thuis.

Wij zijn bereikbaar op Tel: 06 – 21 11 16 26

Contact opnemen

Back To Top