skip to Main Content

[wpseo_breadcrumb]

draaideurkast
draaideurkast
draaideurkast
KAST OP MAAT IN BARENDRECHT

Zoekt u een kast op maat in Barendrecht?

Bent u op zoek naar een kast op maat in Barendrecht? Zoek dan niet verder, want u kunt bij vanGalen-interieur verschillende soorten kasten compleet op maat laten maken! Misschien zoekt u wel een houten kast op maat in Barendrecht voor in de woonkamer of voor op kantoor. Het is ons doel om u een complete kastoplossing te bieden. Wij meten de plek waar de kast moet komen netjes op en plaatsen de kast bij uw thuis. U heeft hier dus zelf geen omkijken meer naar! Wij nemen u zo veel mogelijk werk uit handen, voor een zeer scherpe prijs. We zijn zelfs goedkoper dan de meeste bouwmarkten.

Afspraak maken met onze adviseur

Verschillende kasten op maat

Het vinden van een houten kast, inbouwkast of een inloopkast op maat in Barendrecht kan nog best ingewikkeld zijn. De kast moet immers precies op de plek passen die u wenst en hij is een essentieel onderdeel van het interieur. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Zoekt u een inbouwkast op maat in Barendrecht, of wilt u graag een inbouwkast op maat laten maken? Wij bieden u een totaaloplossing aan voor:

Inloopkast op maat zwart

De specialist in kasten op maat

Wij van vanGalen-interieur zijn de specialist in meubelen op maat. Het is ons doel om klanten een complete kastoplossing te bieden. De mogelijkheden zijn eindeloos op het gebied van kasten op maat in Barenrecht, zoals schuifdeuren, kastinterieur en bijpassende accessoires. We bieden u ook een advies op maat! Wij meten alles netjes in en plaatsen de kast op maat in Barendrecht op afspraak. Heeft u nog advies nodig over wat er mogelijk is? Onze adviseurs komen graag bij u thuis langs om u te adviseren. En dat allemaal voor een scherpe prijs. Doordat wij geen kasten op voorraad hoeven houden en een goede relatie hebben met de leveranciers, zijn de prijzen scherp. Bij ons bent u gegarandeerd van uitstekende kwaliteit voor een lage prijs. Bij ons geniet u van de volgende voordelen:

Bestel een kast op maat in Barendrecht

Lukt het u maar niet om een goed bedrijf te vinden voor het maken van een inloopkast op maat in Barendrecht? Kies dan voor een kast op maat in Barendrecht van vanGalen-interieur. Wij zorgen er graag voor dat er binnenkort een kast in uw huis staat die compleet naar wens is en precies op de plek past. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Stel zelf een kast samen! Dan kunt u precies zien wat er mogelijk is en is de prijs meteen bekend. Heeft u nog een vraag aan ons? Stel alle vragen gerust door contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord over een kast op maat in Barendrecht. Onze showroom aan de Schillingstraat 6 in Barendrecht is op vrij- en zaterdagen geopend. Kom gerust eens langs.

VanGalen Interieur - Wandkastopmaat.nl

Onze showroom is gevestigd op:
Schillingstraat 6  2991 XW  Barendrecht

Wij zijn geopend op vrijdag en zaterdag
Van 10:00 tot 17:00 of op afspraak bij u thuis.

Wij zijn bereikbaar op Tel: 06 – 21 11 16 26

Contact opnemen

Back To Top