skip to Main Content

Laat uw kast plaatsen door een vakman

Wij plaatsen uw kasten vakkundig en snel. Of het nu gaat om schuifdeurkasten, inloopkasten, hoekkasten of kasten onder een schuin dak. Kasten monteren is ons dagelijks werk. Er is geen situatie, die zij nog niet hebben meegemaakt. Van schuine daken, aflopende vloeren en scheve muren. Profiteer van onze jarenlange ervaring met het plaatsen van kasten.

Professioneel gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk. Daarom beschikken wij over professioneel gereedschap én een bestelbus waarin zij belangrijke reserveonderdelen altijd op voorraad hebben.

Montagekosten

De montagekosten zijn afhankelijk van de kast die u samenstelt. Als u op de website een kast samenstelt via onze kasten-configurator, ziet u vanzelf de montageprijs. Wilt u er zeker van zijn, maak dan gebruik van onze inmeetservice. U ontvangt dan een offerte op maat. Wij raden u ook aan om een offerte op maat aan te vragen bij alle kasten die u niet in de configurator kunt samenstellen.

Onze inmeetservice

Onze adviseur komt dan bij u thuis om u te adviseren over alle mogelijkheden, kleurenstalen te tonen én om uw ruimte op te meten. Wij zijn dan ook verantwoordelijk voor de juistheid van de maten! Daarna ontvangt u een offerte op maat, waarin ook de daadwerkelijke montagekosten zijn opgenomen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en gratis. (u zit nergens aan vast)

Back To Top