skip to Main Content
Inloopkast op maat zwart
inloopkast
Inloopkast op maat

INLOOPKAST OP MAAT

Bij Van Galen Interieur kunt u terecht om een inloopkast op maat te laten maken. Wij maken allerlei op maat gemaakte kasten. Via onze online configurator kunt u de inloopkast naar eigen wensen samenstellen. U kunt kiezen uit alle mogelijkheden. Indien u deze bestelt wordt de kast vervolgens op maat gemaakt van hoogwaardige materialen, tegen scherpe prijzen.

Een inloopkast is veel meer dan alleen een leuke toevoeging aan uw huis. Inloopkasten bieden veel voordelen, waaronder erg veel ruimte.

Afspraak maken met onze adviseur

Een inloopkast laten maken door Van Galen Interieur

  • Nette en precieze afwerking
  • Verschillende type kasten op maat laten maken
  • Online de schuifdeurkast zelf samenstellen met de configurator
  • Overzicht van de afmetingen en kosten
  • De scherpste prijzen
  • Inloopkasten van hoge kwaliteit

Ook voor een schuin duik of bij schuine wanden

Met onze inloopkast-segmenten kunt u uw kast indelen zoals ú dat wilt. U kunt kiezen voor veel legplanken, hoge hanggedeelten of lage hanggedeelten. Alles wordt volledig op maat gemaakt, in hoogte, breedte en diepte. Met het inloop hoeksegment en de fraaie hoeklegplanken heeft u een uitgekiende oplossing voor hoekkasten en inloopkasten.

Maatwerk inloopkast van hoge kwaliteit

De inloopkast segmenten zijn maximaal 100 cm breed en maximaal 300 cm hoog in het wit en in kleur 279 cm hoog. De diepte in wit maximaal 80 cm en 60cm is standaard en in kleur 56 cm. Het kastinterieur van ons wordt in hoogte, breedte en diepte op maat gemaakt naar uw ontwerp dat samen met u is ontworpen door ons.

Inloopkast op maat

Alle mogelijkheden voor een inloopkast op maat

Naast de rechte segmenten kunt u ook een hoeksegmenten gebruiken. Met deze hoeksegment kunt u een L- en een U-vormige hoekkast maken Een U-opstelling is ideaal bij een inloopkast.

De inloopkast-segmenten zijn in diverse kleuren leverbaar, net als de bijpassende lade’s en achterwanden. U kunt bovendien kiezen uit twee paneeldiktes, 18 mm of 22 mm.

De panelen zijn voorzien van een 2 mm dik kunststof stootrand, waardoor de kans op beschadiging tot een minimum wordt beperkt.

Maak gebruik van onze online configurator

Met onze online configurator kunt u uw inloopkast naar eigen wens zelf samenstellen.

Mocht uw serieus op zoek zijn naar een inloopkast maak dan zo snel mogelijk een adviesafspraak bij u thuis met onze adviseur. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 21 11 16 26, of via het contactformulier. Informeer ook gerust naar alle mogelijkheden voor het op maat laten maken van een inloopkast.

VanGalen Interieur - Wandkastopmaat.nl

Onze showroom is gevestigd op:
Schillingstraat 6  2991 XW  Barendrecht

Wij zijn geopend op afspraak
Of bij u thuis op afspraak.

Wij zijn bereikbaar op Tel: 06 – 21 11 16 26

Contact opnemen

Back To Top